Magnus Reiser AS

Besøksadresse:
Harald Hårfagres vei 5
3961 STATHELLE

Postadresse:
Postboks 9
3994 LANGESUND

E-post: post@magnusreiser.no
Telefon: 35 97 33 00, man-fre 09-16
Mobil: 900 89 030
   

Org.nr. NO 984 064 772 MVA

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Buss og flyreiser 2019

Buss og flyreiser 2019   

Påsketurer

Påsketur til Slovenia 13. - 23. april - 11 dagar


Lille Slovenia har alt: fjell, hav og vindyrking. Tre netter i Strunjan på den slovenske rivieraen, Bled og Bohinj i eventyraktig alpelandskap.


Lørdag 13. og Søndag 14. april: Telemark - Donaustauf
Vi reiser via Sandefjord - Strømstad til Göteborg og Stena Line til Kiel. Dagen etter går ferden gjennom Tyskland til Donaustauf for middag og overnatting. 

Mandag 15. april: Donaustauf – Bled 
Reisen går forbi Salzburg og opp over Alpene. De østerrikske forbundslandene Salzburgerland og Kärnten passeres og via den nesten 8 km lange Karawankentunnelen kommer vi inn i Slovenia.
Vi skal bo to netter i den lille, koselige byen Bled. En sjø med samme navn og et slott lik et fuglerede på klippens topp er noen av skjønnhetsopplevelsene som fikk såvel Tito som oss til å velge Bled.

Tirsdag 16. april Bled og Bohinj
I den 1 000-årige byen Bled er båtturen på Bledsjøen ut til den lille øya og klosteret et høydepunkt. Byen Bohinj har pittoreske hus, små bondegårder som stadig vekk holder håndverket i hevd. Det tredje høydepunktet har naturen skapt: en dramatisk ravine der vi går på spennende stier og på broer over fossende vann.

Onsdag 17. april: Lubljana og Postonja
Vi forlater Bled og gjør en kort stopp i Ljubljana på vei til kysten I det berømte området Karst, navnet har blitt lånt bort til lignende geologiske fenomen over hele verden. Her finnes 8 000 grotter, vi skal besøke det største og kanskje det mest kjente grottesystemet i Slovenia; Postojna. Felles lunsj i Postojna. Tett ved grottene ligger slottet Predjama. Røverbaronen Erazem Lueger bodde på slottet som stammer fra 1201. På ettermiddagen kommer vi til Hotel Salinera Adriaterhavet og byen Strunjan. Her skal vi bo i 3 netter. Vårt flotte 4* hotell ligger tett på stranden og her spiser vi middag hver kveld

Torsdag 18. april: Strunjan og Prian
Vi gjør en halvdagutflukt til Piran. Lengst ute på en odde gjemmer det pittoreske bybilde av Piran seg. Denne gamle byen kan konkurrere med både Dubrovnik og Rovinj når det gjelder skjønnhet.

Fredag 19. april: Strunjan eller utflukt
Denne dagen er det tilbud på flott utflukt. Utflukten går til Lipica tett på den italienske grense. Her har de vakre, hvite hestene, lipizzanene sin opprinnelse. Felles lunsj i Lipica. På hjemveien stopper vi utenfor havnebyen Koper for et smakfullt besøk og prøvesmaking av slovenske viner. Utflukten koster 650 NOK.

Lørdag 20. april: Strujan - Burghausen
Vi tar farvel med Strunjan og Slovenia. I dag kjører vi via Italia, Salzburg og noen lokalveier i Bayeren til Burghausen for middag og overnatting.

Søndag 21. april: Burghausen - Lützow
Denne dagen holder vi oss i det østlige Tyskland og overnatter på et familiedrevet hotell i Lützow. Felles middag på hotellet 

Mandag 22. april: Lützow - Kiel
Turen i dag er bare en kort kjørestrekning til Kiel der MS Color Magic har avgang kl 14:00. kl 17:00 blir det kveldsbuffet i Grand Buffet. Etter buffen møter vi  i Show Lounge kl 18:30 og får noe i glasset før forestillingen starter kl 19. Vi har reserverte plasser.

Tirsdag 22. april: Oslo - hjem
Etter en rolig frokost ankommer vi Oslo kl 10:00. Bussen frakter oss tilbake til våre påstigningssteder. 

13. - 23. april - 11 dager. Pris pr. person: kr 15 950,-
Tillegg for enkel lugar og enkeltrom: kr 3.450
Prisen inkluderer:
o Bussreisen 
o Color Line Sandefjord-Strømstad m/formiddagsbuffet 
o Stena Line Göteborg – Kiel med ½ pensjon
o 8 overnat. hotell m/halvpensjon ½ pensjon (frokost + middag) 3 lunsj
o Svensktalende lokalguide dag 4, 5, 6 og 7
o Entre til Postojna grottene, St. Marys kirken og Vintgar.
o Båttur på Bledsjøen, Pletnabåt.
o Color Line Kiel – Oslo  i innvendig lugar, buffet med en drikke og reservert plass i Show Lounge

 

 

 

---------------------

Påsketur til Viborg 19. - 22. april - 4 dager

Påsketur til Viborg med sang, musikk, dans og mye god mat. Viborg er en av de eldste byene i Jylland i
Danmark. Byen er admini strasjonssentrum i Region Midtjylland og Viborg kommune. Den var hovedsamlingsstedet
i regionen fra Knud den stores tid på 1000-tallet. Magnus den gode ble hyllet i 1042 på tinget i Viborg, som frem til midten av 1600-tallet var med på å utpeke kong ene. Navnet på byen er endret mange ganger, fra Wibiærgh og Wybærgh til Wiburgh samt det latinske navnet Wiberg is. «Borg» kommer av at byen ligger høyt i terrenget, og det var et mye brukt sted for gudedyrkelse.

 

Fredag 19. april
Avreise fra påstigningsstedene og seiling med Color SuperSpeed kl. 8:00 fra Larvik til Hirtshals. med frokost ombord. Vi kjører direkte til vårt hotell i Viborg med kaffe og hjemme lagde kaker. 3 retters
påskemiddag
Lørdag 20. april
Rikholdig frokost på hotellet og mulighet for shopping i Viborg, som ligger i gåavstand til vårt hotell. Påskelunsj på hotellet. Vi besøker Dalsgaard Antik med kjøpmannsmuseum fra 30 tallet og får smaksprøver av
snaps, kaker og kaffe. Det blir fellessang og musikk av 10 spillemenn på trekkspill. Her er også bruktkunst og gavebutikk. Denne kvelden stiller kjøkkensjefen opp med flott og rikholdig middag. Det spilles også til dans frem til kl. 01:00.
Søndag 21. april
Etter en god frokost blir det en vandretur, der guiden informerer om Viborg, kombinert med ølsmaking. En enkel lunsj før vi reiser tilbake til vårt hotell. 3 retters middag denne kvelden.
Mandag 22. april.
Avreise etter frokost og mulighet for en handel hos slakter Winther i Hirtshals dersom tiden tillater det.
Avreise med Color Line kl. 12.45.

19. - 22. april - 4 dager. Pris pr. person: kr 5 990,-
Tillegg for enkeltrom kr 860,-
Prisen inkluderer buss fra Magnus Reiser
• Color Line Larvik - Hirtshals t/r med frokost på utreisen.
• 3 netter på Viborg Golf Hotell m/ frokost og middag
• Lunsj lørdag og søndag + kaker og kaffe og mange smaksopplevelser.
• Utflukter

----------------

Påsketur til Portugal med fly 14. - 21. april - 8 dager

På denne påsketuren skal vi bo i Sesimbra. Det er en by i Setubalregionen, og den er kjent for sine strender og fiskerestauranter. Hotel do Mar ligger i første linje ved Ourostranden.
Alle rom har balkong med sjøutsikt. Det finnes også basseng både innendørs og utendørs, sauna og tennisbane. Noen få minutter unna finner du det vakre naturparkområdet Serra da Arrabida. Til Lisboa er det ca. 30 minutter.

14. april:
Grenlandsområde - Vestfold  - Gardermoen - Lisboa - Sesimbra.

Avreise fra hjemstedet til Gardemoen. Fly til Portugal kl 19:10 – 22:15. Buss fra flyplassen til hotell do Mar Sesimbra.
15. - 24. april
Vi skal bo 7 netter på vårt 4* hotell i Sesimbra med halvpensjon. Et ypperlig sted med mulgheter for både aktivitet og avslapping.
Det blir to heldagsutflukter. En til Lisboa hvor vi får lokalguide i 4 timer. Vi drar til området Belem der Jeronimusklosteret og Belemtårnet finns. Videre kjører vi utmed floden og inn mot sentrale Lisboa. I det velkjente Alfamakvarteret går vi til fots og ned mot hovedavenyen. Du får en del tid på egenhånd før vi returnerer til hotellet. Hovedstaden i Portugal blir ofte kalt den kule lillesøsteren til Lisboa. Den sammenlignes dessuten med San Francisco på grunn av trikkene,hengebroen og de bratte trange bakkene.  Lisboa er noe for alle. Spennende historie  med to gamlebyer, fantastisk sjømat og vin, loppemarkeder og sjarmerende trange smug.
Vår andre heldagsutflukt går til Azeitano. Det er en av Portugals viktigste vinregioner og i den pittoreske byen finner vi de to største produsentene av den kjente Moscatel de Setubalvinen. Vi besøker den velkjente produsenten Jose Maria de Fonesca sin vingård hvor vi under besøket prøvesmaker 5 av hans viner. 
Etter omvisningen  spiser vi lunch sammen på en lokal restaurant.
Deretter kjører vi rett utenfor byen til Quinta Velha Queijeira. På ysteriet der får vi lære om hvordan de produserer den berømte fåreosten. Selvfølgelig blir det prøvesmaking sammen med den lokale vinen.
De andre dagene har du til egen disposisjon. Her kan du nyte late dager på stranden eller ved bassenget. Spasertur på strandpromenaden eller naturparken. Du kan leie sykkel eller bil. I byen tilbys også en rekke aktiviteter,bl.a fisketur etter sverdfisk. 
21. april:
Transport fra hotellet til flyplassen for hjemreise til Norge. Flyreise kl 13:45 – 19:25. 
Buss fra Gardemoen til hjemstedet

Pris kr 14.450,-
Tillegg for enkeltrom kr 3.150,-
Prisen inkluderer:
• Busstransport Grenlandsområde – Gardermoen t/r
• Fly Gardermoen – Lisboa t/r
• Flyskatt, 23 kg bagasje + 8 kg handbagasje
• 7 netter på Hotel do Mar med frokost og middag
• Utflukter,  ifølge program
• Reiseleder fra Magnus Reiser as på hele reisen 

litt info om Lisboa  litt fra YouTube

Katalog 2019

 

   Tungestølen

Reiser i 2019

 

 

-----------------------------Reiser i 2019-----------------------------------------------------------

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ALMUÑECAR PÅ COSTA TROPICAL i Spania – 15 dager
Fra lørdag 16. mars til lørdag 30. mars 2019

ALMUÑECAR PÅ COSTA TROPICAL i Spania – 15 dager
Fra lørdag 16. mars til lørdag 30. mars 2019

Bussavganger fra Åmot - Seljord - Bø - Notodden - Kongsberg og Grenlandsområde

Almuñecar byr sine gjester på tropisk frodighet, finfine strender og spennende historie som går helt tilbake til 800 år før vår tidsrekning. I denne” perlen” med behagelig klima får du mulighet til et 15 dagers opphold i mars 2019. 
Almuñecar med sine 27.000 innbyggere er kanskje det mest genuine feriestedet langs den Spanske Solkysten. Byen ligger ca. 80 km øst for Malaga og rett syd for Granada. Spanias høyeste fjell, Sierra Nevada, ligger nord for byen og beskytter mot kald vind fra nord.
Almuñecars gamleby er intakt og viser ulike byggestiler, både romersk, arabisk og gresk.
Det er mange steder i Almuñecar som er verdt et besøk, bl.a. El Peñon, en utsiktsplass på et fjell ved stranden. I byen er det også et håndverksmarked med mange flotte produkt. 
Parguel Majuelo er en fin park som under romertiden var en fabrikk for salting av fisk.
Mercado Central er et stort matmarked, i nærheten av busstasjonen. Her blir det solgt massevis av blomster og frukt.
Under 15-dagers oppholdet i Almuñeca bor vi på Hotel Helios, som ligger veldig sentralt. Det er frokost og middag hver dag. http://www.helios-hotels.com

 


Vi i Magnus Reiser AS kjører dere til og fra Torp flyplass. Dere reiser med Norwegian direkte uten mellomlanding til Malaga, der Gøran Sundqvist møter dere på flyplassen og kjører dere til hotellet. Gøran er fra Åland og snakker svensk. Under oppholdet vil han være vår kontaktperson og er til stede ved avtalte tidspunkt på hotellet. Gøran arrangerer utflukter og hjelper dere også på flyplassen i Malaga ved hjemreise. 
Lørdag 16.03 - Lørdag 30.03: Opphold i Almuñecar. 
Under oppholder vil det bli arrangert spennende utflukter (ikke inkludert i prisen):
1. Utflukt til Malaga (10–16:30) med rundtur i byen, besøk Museu Picasso, Kate-dralen og eventuelt handling.
2. Utflukt til Neja/Salobreña (10-15:30) med marked og en fantastisk utsikt fra Balcón de Europa. Vi besøker også de flotte dryppstensgrottene ved Nerja.
3. Utflukt til Gibraltar (7:30 – 19)
4. Utflukt til Gruadix. (9-16:30) Et grottesamfunn som ligger nord for Granada.
5. Utflukt til fjellbyen Güàjar (12-16)
Søndager og fredager er det marked. 
Vi tar forbehold om at det kan bli noen forandring på utfluktsprogrammet.
Pris pr. person: kr. 12.950,-
Tillegg for enkeltrom: kr 2.900
Prisen inkluderer: 
 • Busstransport fra Åmot, Seljord, Bø, Notodden, Kongsberg og Grenland  – Torp Sandefjord flyplass t/r
• Norwegian Sandefjord – Malaga t/r m/ 2 x 20 kg bagasje
• Busstransport Malaga – Almuñecar t/r  
• 15 dagers opphold på Hotel Helios i Almuñecar m/halvpensjon,
• Reiselederservice av Gøran Sundqvist i Almuñecar
• Reiseleder fra Magnus Reiser AS på hele reisen
Program      Hotellet
 
 
Katalog for 2019 blir sendt  posten i februar 2019. Har dere fått adresseforandring så vennligst send oss melding på post@magnusreiser.no  eller tlf 35 97 33 00 ma – fr 9 - 16         
 

Har du lyst å reise og oppleve steder, spise god mat, sove i gode senger, behagelig og trygg transport sammen med " Et hyggelig reisefølge" - ja da har du mulighet dersom du velger å reise sammen med oss i Magnus Reiser AS.

Vi prøver å ha et variert reisetilbud til deg som reiser alene, sammen med venner, eller i foreninger og lag. Magnus Reiser AS kan ordne alt fra transport i våre eller innleide busser av høy standard, hotell, båt, ferge, bespisning, underholdning og det som må til for å få en vellykket reise.

Vi har feriereiser i Skandinavia og til kontinentet. Vi arrangerer turer med egne busser og noen flyreiser.  Vi er agenter for ferjer, hoteller, div. arrangement, bespisning.

Vi har selv 3 busser med tilsammen 139 passasjerplasser.

bestill plass på tlelefon 35 97 33 00 ma. - fr. 9 - 16 eller post@magnusreiser.no

 


Vakttelefon 24 t. tlf.  0047 900 89 030

klikk på den blå skriften for å få programmet  eller hele 

 


 

Dagsturer med Color Line til Strømstad onsdager:   21. - 28*.- november - 5. - 12. desember 2018

2019: 27/3 - 10/4 - 24/4 -  29/5 - 28/8 - 25/9 - 16/10 - 23/10 - 30/10 - 6/11 - 13/11 - 20/11 - 27/11 - 4/12 - 11/12 2019
Buss fra Langesund, Skien og Porsgrunn. Formiddagsbuffet under overfarten og ca 2 -2,5 timer på Nordbyen. Hjemreisen går via Moss - Horten. pris kr 490,- inkl formiddagsbuffet

Plassbestilling på telefon til Tove på tlf 35 97 33 00  ma. - fr. 9 - 16

Avgangstider:

07:00 fra vårt kontor i Harald Hårfagres vei 5, 3961 Stathelle

(Her er det mulighet for å parkere noen biler)

07:15 Langesund

0830 Stathelle

08:40 Skjelsvik

0845 PP senteret Porsgreunn Vest

08:00 Gråtenmoen

08:10 Skien Rutebilstasjon (Landmannstorvet)

08:20 Borgested

08:30 Porsgrunn Rutebilstasjon (Kammerherreløkka)

08:35 Moheim (busslomme ved riksveien)

08:50 Larvik jernbanestasjon

eller busslommer langs denne ruten.

Husk å bestille plass og Color Line krever alder på alle passasjerene.

Husk å ta med godkjent ID med bilde

Husk å ta med "godt humør"

 

Alle i vårt kunderegister får katalogen tilsendt i posten i januar 2019

Dersom du/dere ønsker katalogen tilsendt så trykk på linken under

klikk her for å få tilsend katalog. Husk navn og adresse

 


                          Katalogturer 2019
Alumenecar           16. – 30. mars        15 dager            kr 12.950,-          e kr 2.900,-
Slovenia                 13. – 23. april        11 dager            kr 15.950,-          e kr3.450,-
Gardasjøen            13. – 22. april        10 dager            kr 13.950             e kr 2.900,-
Portugal                 14. – 21. april          8 dager            kr 14.450              e kr 3.150
Viborg                    19. – 22. april          4 dager            kr 5.990                e kr 950,-
Ullared                   4. – 5. mai              2 dager            kr 2.200,-              e kr 500,-
Hardanger             13. – 15. mai             3 dager           kr 5.600,-              e kr 800,-
Opera Tryllefl.       26. mai                     1 dag              kr 1.450,-
Hildesheim            30.mai – 3. juni         5 dager           kr 6.990,-              e kr 2.600,-
Vestlandet Fjord og fjell 20. – 24. juni     5 dager          kr 5.990,-              e kr 1.000,-
Bornholm              20. – 26/6                  7 dager          kr 7.990,-               e kr 2.300,-
Lofofoten               1. – 11. august        11 dager          kr 18.900,-             e kr 3.000 båt kr 1.000,-
Svalbard               22. – 25. juli              4 dager           kr 16.900,-             e kr 2.550,-
Stavanger             26.- 28.juli                 3 dager          kr 4.590,-               e kr 800,-
Skagen                   9.- 11. august           3 dager          kr 4.200,-               e kr 900,-
Østerrike             16. – 25. August       10 dager           kr 10.900,-              e kr 1.750,-
Cognac                21. aug.– 1. sep       12 dager           kr 19.900,-              e kr 5.450,-
St Petersburg       28. aug- 3. sep          6 dager
Elvecruice            4.-12. sep fly/buss
Kroatia sep
Albir/spania oktober
Ullared                 9.-10 nov                2 dager     kr 2.200,- e kr 500
Ullared                16.-17. nov              2 dager kr 2.200,- e kr 500,-
Københav Gavnø Slott
                             7. – 11. nov           5 dager
Julecruice til Kiel 24. – 26. november  3 dager              kr 2.890,-                 e kr 300
Luxuscruice  DFDS 27. -29. nov            3 dager
Hildesheim             1. – 5. desember    5 dager
Gedansk                28. nov – 2. des.     5 dager              kr 5.490,-                 e kr 1000,-
Røros jul                 4.- 6. desember    3 dager              kr 4.200,-                 e kr 1.330,-
Juletur til Bardøla Hotell
                              23. – 26. des.         4 dager
Nyttårscruice          29. des – 1. jan      4 dager


Strømstad med Nordbyen Onsdager       kr 490,- inkl. formiddagsbuffet 30/1 - 27/2-27/3 – 10/4 – 24/4 – 29/5 -28/8 – 25/9- 16/10- 23/10-30/10- 6/11-13/11-20/11-27/11-4/12-11/12 2019
 

 

Våre  3 busser:
Starliner II 2014 mod.  52 plasser
Scania I6S 2017 mod. 54 plasser og hc heis
VIPèn Viseon buss 33 plasser  se også
Vår nye VIPbuss

 

 

 

 

 

 

Magnus Reiser AS © 2004-19 - Innholdsoversikt

Reisegarantifondet

SØK

Topp